Forum klasy 1E 23 lo ;D
Ja właśnie nic nie widziałam, bo siedziałam w ostatniej ławce i usłyszałam tylko to, co powiedziała.
Jak ona to dokładnie zrobiła?
Administrator
Jej coś upadło i się schyliła, a w tym momencie skrzydło tablicy trochę odsunęło się od ściany i już było wiadome, że się zajebie i tylko czekałem na to z zapartym tchem, no i wstając trzasnęła! I zrobiła minę, że ją boli, bo czym się wyprostowała i udawała, że nic się nie wydarzyło! Ale chyba tak ją bolało, że musiała powiedzieć w końcu, że ktoś jej musiał tego życzyć. Pipa głupia. Nie zdam z chemii... ^_^
to było świetne!! tak patrze jak jej jakas kartka upadla a ta tablica powolutku od sciany odsuwa sie nad jej banie zacisnalem pięści i powstrzymując uśmiech z zapartym tchem powiedzialem do kogos z kim siedzialem (chyba Iwona to byla) ze sie zajebie
. I jebła. Tak fajnie udawala ze nic sie nie stalo i caly czas gadala tylko pozniej ten txt ze wszyscy jej tego zyczyli "taaaak!" LOL
Ostatnio edytowany przez Pijotrek (2007-10-06 18:15:35)
właśnie nie, pamietam, jeszcze sie Ciebie 2 razy na tej lekcji pytalem gdzie mamy nastepna lekcjie xP na matmie siedzialas ze Spiochem, wtedy ja z Michaelem
Ostatnio edytowany przez Pijotrek (2007-10-07 13:06:02)
ale macie problem ;P może stwórzmy nowy dział " jak było na prawdę"
fizyka
prof Śnieg:- Dlaczego jak złamiemy linijke to nie możemy zrobic tak żeby spowrotem była cała?
Ktoś Tam ;D - To może kropelką ją??
Prof Śnieg:- taak... krooopelka czyni cuda
z reszta taki dialog to tzreba na żywo usłyszec ...